Pengeby billeder..

Wrap party hos mig! Anyone.. ? :P

Hey ladies i netværket!  Nu er jeg jo på hardcore slankemission inden mit bryllup til juni. Andre der kunne have lyst til at prøve det samme som mig? Det er de her wraps som alle taler om, som man påfører på sine “problemområder” og det er muligt at tabe en del cm hvis man bruger det rigtigt.. Til jer der er friske, så holder jeg noget wrap-party sammen med Sarah Louise på et tidspunkt, enten i min nye lejlighed eller hos hende, og jeg håber i er friske på at snuse lidt til det!  Ja jeg får mange fjollede ideer.. Men come on, det lyder da godt!!? I kan læse lidt mere på Sarahs blog her.. Skriv lige her om der kunne være interesse? Det er så enten Nørrebro eller Søborg

Alt det følgende er tyvstjålet fra Sarah Louises blog.. For det passer 😉

itw3 itw2 itw4

Hun skriver:

“Så kan jeg endelig afsløre, hvad det er jeg har gået og puslet med. Efter jeg har født og efter mange år med fokus på min krop, har jeg valgt at blive forhandler af et produkt, der hedder It works. Det er en produkt linje med de mest fantastiske produkter, som jeg har stødt på min vej. Jeg har prøvet uendelig mange kure og cremer og altid stået med følelsen af, at blive narret efterfølgende. Det første produkt jeg vil præsentere for jer, er body wrappen, som er et slags stort plaster, som du ligger på det område, hvor du har fedt celler. Det kan være på ens håndtag, mave delle eller tykke arme osv. Det skal sidde på i 45 min. og så skal der gå mindst 3 dage, før du wrapper igen.

Det wrappen i bund og grund gør, er at detoxe fedtcellerne og gøre dem lettere omsættelig for kroppen at forbrænde. Ikke nok med at mange får et øjeblikkelig resultat, så virker det også dagene efterfølgende og især hvis du træner i døgnet efter. Vi snakker om mindre cellulite, fladere, strammere mave, sundere krop og synlig ændring på kroppen. Jeg testede det på min veninde, som tabte hele 8 cm omkring maven bare på 1 wrapping!!! Jeg prøvede det selv på mine lår og det virker altså! Jeg vil selv bruge det på mine inderlår og de små dumme håndtag, som bare ikke kan trænes væk. Man må kun gøre det 2 gange om ugen og så skal man nok vælge et 3 måneders forløb, hvis man virkelig vil se resultater. I skal huske, at drikke masser af vand i de efterfølgende timer, da du så hjælper kroppen med at udskille al skidtet. Jeg er helt oppe og kører over det her produkt og jeg kan slet ikke vente med at komme igang!!!:)

Min bror som selv kæmper med vægten, er også blevet helt hooked og han er ellers ikke sådan at imponere. Vi skal wrappe sammen i denne uge og jeg tænkte, at jeg ville lave en video om det, så i kan se resultatet. Det her er bare en af de ting, som folk kommer til at gå bananas over, fordi det VIRKER. Og det er en perfekt addition til dem som gerne vil passe på deres krop og af med noget af al det lort, man har samlet i sig siden man blev født og som gerne vil slanke sig samtidig. Tjek lige nogle af de billeder, vi har fra test personer.

Jeg foreslår, at du bliver loyal kunde, da du så får produkterne meeeeget billigere og så giver det mere mening at købe flere pakker;) Der er 4 wraps i 1 pakke, så du skal have 1 pakke om måneden for et synligt resultat. Det koster omkring 450 kr. om måneden og vil du have et mere kraftigt resultat, anbefaler vi 2 pakker om måneden. Det kan du så vælge, at få wraps sendt automatisk i 3 måneder, ved at blive loyal kunde. Du kan vælge at blive loyal kunde, når du tjekker ud ved kassen, ved at trykke på den grønne boks med teksten Enroll to Auto-shipment (betyder sæt til automatisk forsendelse) og hvis du bare vil prøve det en enkelt gang, klikker du bare nej tak og tjekker ud som retail customer til højre nederst. Hvis du vil købe body wraps eller nogle af deres andre produkter (deres eye&lip creme er så god) så kan du finde dem HER og ellers send mig en mail og jeg kan hjælpe dig med, at signe up som loyal kunde. sarah@dreammodels.dk

Den der defining gel, som du ser på siden, er til at smøre på daglig, imellem wrapsene og det er kun hvis du er ude i seriøst tab og detoxing og så er der fab wrap rullerne, som er til for at holde wrapsene på plads på eks. maven, hvis du skal bevæge dig meget rundt, men helt ærlig, så kan almindelig husholdnings film bruges ligeså godt;) jeg ville blive super glad, hvis nogle af jer, som køber det vil tage før og efter billeder, når 3 måneders kuren er overstået og sender til mig:)”

itw2

Forvent det “ultimative” resultat med denne fantastiske 45-minutters krop Applicator! The Ultimate Krop Applicator er en fiberdug wrap, med en creme kraftfuld, botanisk baseret formel til at levere maksimal stramning, toning og opstrammende resultater, hvor de anvendes på huden.

  • Strammer, toner og former
  • Minimerer cellulite
  • Forbedrer hudens struktur og tæthed
  • Mess-fri og enkel at bruge
  • Resultater i så lidt som 45 minutter
  • Progressive resultater over 72 timer
  • Lavet med naturlige ingredienser
  • Indeholder 4 Applikatorer.

Vejledning: Påfør et applikator til et område af dit valg (såsom mave, ryg, sider, ben, arme eller bagdel), og lad den i 45 minutter. Fjern og kassér. Gentag efter 72 timer.

 Kender jeg nogen som selv kunne have lyst til at blive forhandler, så kan i kontakte mig på (midlertidig mailadresse pga. hacking) Thomasogsine@gmail.com! Det kunne være super fedt at få jer med på holdet! Kun seriøse henvendelser fra friske og engagerede kvinder (eller mænd, selvfølgelig :))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pengeby billeder..