Wrap party var en succes!

Og vi gør det igen!!!

Wrap Party vol. 2!!! Er i friske?? Det gik super godt første gang, så nu gør vi det altså igen, denne gang med fokus på dem som går og tænker på at blive en del af vores fede team! Igår aftes blev jeg selv helt overbevist, efter at have set centimeterne svinde for mine øjne.. Meget vild oplevelse!! I melder jer til begivenheden HER! Og så ses vi næste tirsdag kl 19!! 🙂 Og det er altså få dage før mit bryllup så er super stresset og gør det også kun pga. den store efterspørgsel der er på produktet og forhandlerdelen 🙂

20140618-103035-37835059.jpg

2

  • kira

    Hej sine!
    Jeg er super interesseret i at blive forhandler, men bor helt i Sønderjylland, og har desværre ikke mulighed for at komme til jeres wrap party. Er det muligt i måske kommer til jylland en dag og holder wrap party?

    Mvh kira

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sine K

      Hej Kira!

      Det kan jeg godt forstå – det ville være super fedt med en på holdet der kunne være med til at starte noget om i sønderjylland. Jeg forhører mig lige ved min chef ang. sønderjylland – jeg ved at der er en derovre jeg kunne forbinde dig med 🙂 Så skriver jeg en mail til dig.

      Vh Sine

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wrap party var en succes!