Trutmund!!

Tirsdag med hende her!

Igår var min veninde Mette og jeg ude at spise burgere på Halifax og efter en lille shopper i frederiksbergcentret gik vi i biografen for at se Insurgent som er nr. 2 film i Divergent trilogien. Mette er også ret højgravid (vi har planlagt vores graviditeter nøje så vi kunne følges igen) så det var skønt at være sammen med en som er helt i samme båd som jeg er (Bortset fra at hun er en af de der heldige skiderikker der også prøver at få en pige;)) 

Vi var begge helt færdige nærmest inden filmen startede og bagefter havde vi travlt med at komme hjem igen.. Åh den sidste tid. Jeg er så træt konstant.. Men selskabet kunne ikke være bedre!

 Insurgent var en flot film og vi blev ikke skuffede, universet er overraskende interessant og Mette og jeg er helt enige om at Theo James som spiller den mandlige hovedrolle er det hele værd.. Hvor Mr. Grey INTET gjorde for os, gør Theo det hele og mere til.. Uff! Og ja.. Mette den skøre tøs føler sig for tyk og grim til et billede .. Fik jeg sagt at hun var skør ?! 

  

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trutmund!!