Første forsøg med hypnobirthing øvelserne.. 

Lash it up! Tilbud hos Prima Beauty

Jeg er endnu engang blevet beriget med et par øjne der er en disneyprinsesse værdig. Jeg er så imponeret over Ries tempo, det går simpelthen så stærkt, og efterfølgende er man jo ikke til at kende igen. Jeg måtte godt nok lige love at jeg ikke vile føde på hendes briks, da hun jo havde en kunde efter mig… 😉 Det løfte holdt jeg så og tilgengæld aftalte vi at læsere på bloggen den næste tid får på 10% på vipper, hvis i nævner mit navn: “Sine K”.

Jeg kan virkelig anbefale det til folk med sparsomme vipper og som ikke gider at bruge tiden om morgenen.. Dette billede er mig uden øjenmakeup! Og det ser jo altså virkelig ud til jeg har fået den store tur.. Det er altså lidt af et mirakel!


Gå ind på Primabeauty HER og bestil din tid og husk så at oplyse at du snupper tilbuddet gennem bloggen. Klinikken ligger på Frederiksberg og tilbyder også neglebehandlinger, massage, ansigtsbehandlinger og meget andet..

I vil ikke fortryde det… Nok nærmere blive afhængig! Jeg glæder mig til at føde uden at ligne en panda efterfølgende.. Regner bestemt med at ligne en million på fødebriksen! (Eller noget…) 😉

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første forsøg med hypnobirthing øvelserne..