Skolebarn og boldgeni

Pigmentpletter !

Siden jeg ventede mit første barn, Isaya har jeg fået pigmentforandringer i huden, og det er blevet værre og værre med hver graviditet. Det er simpelthen frygteligt og gør at jeg faktisk ikke rigtig kan få sol da det fordeler sig tosset i mit ansigt.. Så jeg har været glad for spraytan, men det er ligesom bare ikke det samme. :-/ hos mig er det især på kinderne og rundt om munden – særligt slemt er det hvis jeg har været meget ude i solen, så ligner det jeg har overskæg! Jeg er super træt af det og skulle jeg en dag falde over et godt tilbud til at få fjernet eller mindsket pigmentforandringerne kunne jeg godt overveje det.. Jeg synes det ser så snavset ud, ja faktisk sådan at når jeg er aller renest og ingen makeup har på – så ligner jeg at nogen har sprayet mudder i mit ansigt. Det er bare surt.. Thank god for makeup!

  
Her er det tydeligt at se – mundområdet er angrebet og næsen er “fregnet” og så har jeg siumpelthen nogle skarpt optegnede hvide ringe om øjnene hvor man kan se grænsen tydeligt mellem pigmentforandringerne på kinderne og den tynde sarte hud under øjet. Den gullige hud er normal for mig i graviditeten og jeg tror desværre mit jernniveau er lidt lavt som det har været i hver graviditet.. Så sol ville bestemt være velkommen i mit ansigt 🙂

For nylig var jeg inde i en butik hvor ekspedienten spurgte ind til min graviditet og tilføjede: “tager du jern? For du ser meget meget bleg ud!”… Øh, tak! Bland sig lige udenom da! Men det sagde jeg selvfølgelig ikke.. Ja jeg tager da jern!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skolebarn og boldgeni