Nordjyderne er genier!

Hvad skete der lige der..? 

  
Min dejlige veninde Katrine fra min tid i Aalborg og jeg var ude at spise sammen her til aften. Det var skønt at se hende igen, hun har virkelig været savnet. Det er hende jeg delte alt med da jeg var nybagt mor til Isaya, og hun havde sin lille Filippa, vi var begge i forhold der gik i stykker og delte på den måde sorger og glæder. Jeg kunne heldigvis blive bevilliget en aften ude så vi kunne ses, vi havde købt modermælks erstatning ind til Alban som vi krydsede fingre for at han ville have. 

   
  Pludselig under maden begynder Katrine at tage sig til maven og klage over smerter. Vi grinede lidt af det og kom fra det da det pludselig tog til i styrke og hun kiggede på mig med et nervøst blik og sagde “tror du du kan køre mig på sygehuset?” 

Jeg skyndte mig op at betale og vi kørte mod sygehuset hvor vi mødte ind og derfra ringede til lægevagten som man skal. Det var den mest ubehøvlede læge der sagde noget i retning af at hun bare skulle tage en panodil, uden at spørge om hvor i maven det gjorde ondt. På det tidspunkt kunne hun knapt trække vejret! Og så sagde han “ja vi kan nok ikke finde ud af hvad du fejler, men sæt dig så er der jo nok en en der kigger på dig”. Og der havde Katrine kun fået de ord indført at hun havde stærke mavesmerter. Der bliver ret sandsynligt klaget! En panodil? Tro på det!

   
 
Det viste sig så også at det kan have været en cyste der var sprunget men hun blev ihvertfald sendt hjem for at slappe af. 

Det var skønt at se min veninde på trods af omstændighederne og heldigvis blev det meget bedre da vi kørte hjemad igen og lad os krydse fingre for at det bare var det! 🙂 Vi har også aftalt at ses når hun besøger Kbh senere på året. Glæder mig allerede !! ❤️ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordjyderne er genier!