Oh no she didn't..!

Kærlighed

Se denne søde mand.. Sender kys og kærlighed ud over de mange trætte og sultne flygtninge.. Han skal huskes. I al evighed. Hvor end han går skal han mødes med: “hov, er det ikke dig der..?”

 

Billedet er delt med tilladelse af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Jeg synes vi skal ændre retorikken nu. Faldt over et opslag på facebook hvor en ung kvinde skriver at hun har mødt denne mand i Rødby. Han var den eneste ud af alle de mange der var mødt op, som ikke kunne styre sig og skulle gelejdes væk af politiet. At man slet ikke hører at der blev doneret så meget til flygtningende i Rødbyhallen at politiet måtte sige stop, at alles sult blev stillet den dag. I stedet skal vi bruge spalteplads på sådan en idiot, hvilket (endnu engang) giver det indtryk at Danmarks generelle befolkning deler holdning med denne mand.

Det vil jeg ikke være med til! Så nu er det min tur til at vende det på hovedet, og denne mand er nu ansigtet på alle de varme sjæle der stiller op i nødens stund. Med kærlighed skal ondt fordrives – hvis det er mig du spø’r.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh no she didn't..!