Når kærligheden går i stykker..

Idag har jeg købt pigetøj, og det var for en gangs skyld ikke til andre!

Idag var det torsdag hvilket den trofaste læser ved betyder babybio og shopping i Frederiksbergcentret. Vi så Klovn og det kan være jeg skriver om den på et andet tidspunkt, lige nu vil jeg skrive om noget andet der lige rykker sig i mig.

Jeg har købt pigetøj idag! Og ikke som en gave til nogen andre.. Det har jeg jo prøvet flere gange. Nej for idag købte jeg tøj til mit eget barn, for første gang i mit liv!

image image

Forklaringen er, at Mio, Alban og jeg skal til temafødselsdag hos min veninde Sarah, og hendes børn Albert og Alma er klædt ud som pirat og prinsesse, så jeg måtte jo finde på noget. Mio er håbløs – han er fuldstændig angst for udklædning, så måtte finde noget totalt sejt! Jeg fandt så en sej rumdragt så han kunne ligne sådan en cool astronauttype – tænkte at det måtte være lige i øjet for ham. Jeg huskede jo så tydeligt panikken da jeg havde købt en løve-udklædning til fastelavn – han var SÅ bange for den farlige løve, og tanken om at skulle ind i den – nej tak! Så vi endte faktisk med at give op. Astronauten var perfekt!

Troede jeg..

Da jeg forklarede ham om den og begyndte at snakke om “at sådan en har man jo på når man skal flyve med raket!” så brast verden sammen og han hulkede “Jeg ikke flyve hurtigt, jeg kun flyve stille og roliiiiiiigt…” Igen og igen. Åh hvor var det synd for han troede virkelig at om lidt ville jeg sætte drengen på en raket ! 🙁 Vi fik snakket lidt om det og han var ikke nem at overbevise men synes jo han skulle prøve at få den på så han kunne finde ud af at det altså bare er noget man gør for sjov. At man ikke hverken bliver til et dyr eller skal ud og flyve i rummet.. Så jeg lokkede med vingummier og sagde at når man havde den på, så kunne man være sikker på der kom slik og kage og sådan nogle lækre ting! Så Sarah – du har bare at levere lørdag! 😛

image

Og Alban… Hmm.. Hvad finder man på til sådan en lille en? En udklædning til sådan en baby kan bare kun være upraktisk. Jeg gik rundt i H&M og sukkede, som så mange gange før, over det søde pigetøj da jeg fik ideen.

Så må jeg præsentere Alba!

image

Ihvertfald lige for en dag.. Ok. Måske ikke det aller kønneste sæt tøj jeg kunne have fundet, men ville selvfølgelig ikke spendere på noget jeg ikke kan få brugt mere end en gang (hæhæ – mon ikke jeg får det brugt igen?:P – se ham lige!)

Det var en MEGET underlig oplevelse. Så underlig at jeg på en skør måde følte jeg måtte forklare mig overfor ekspedienten “ja altså, ja han er en dreng, men jeg skal til en udklædningsfest og..” Og hun var nok ganske ligeglad. Men hold kææææft, det susede nærmest for ørerne da jeg kunne gå hen og vælge lige den kjole jeg kunne tænke mig at købe – for første gang. Dem der kender mig, kender måske lidt til de følelser der har været oppe at vende hos mig imens jeg fik den ene (vidunderlige!) dreng efter den anden.. Og det er altså stadig med et stort sug i maven at tanken indimellem falder på det faktum at jeg ikke kommer til at få en pige nogensinde og at det at købe pigetøj er noget der er forbeholdt andre mennesker. Jeg ved jo godt det var en engangsforestilling men ikke desto mindre tilfredsstillede det noget i mig, ihvertfald for en tid. Måske det er med til at hele mig lidt, at få prøvet det af. Jeg hører jo også at kjoler er så upraktiske til babyer.. 😛

Om ikke andet var det en crazy oplevelse der virkelig satte mange følelser i kog, og nu er han faldet i søvn i sin lille kjole her hos mig. Jeg ville jo altså have taget den af igen men.. Se “hende” lige ❤️ Åh hvor vil han hade mig for det her. Hvis han da ikke får lidt selvironi (det forsøger jeg ihvertfald at give mine unger!)

image

Og sidst:

JA – alle mine unger er fuldstændig vidunderlige, de er LIGE NETOP som de skal være, med alle deres unikke karaktertræk. Jeg kunne ALDRIG drømme om at nogle af dem skulle have været andet end de er. At jeg drømmer om tøseting holder jeg isoleret fra mine følelser for børnene. Det er ligesom at man nyder at være i Tivoli selvom man altid har drømt om også at prøve Bakken. Tivoli er ikke mindre fantastisk af den grund!

Men Hurraa… Jeg har idag fundet, købt og hjembragt pigetøj og det var FANTASTISK!

 

1

  • Mette

    Åhh Sine i må da bare prøve en gang mere så i kan få den pige 😉 hi hi den er Thomas nok ikke med på.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kærligheden går i stykker..