Brilleaben

Da VIGGA lavede en fejl

image

Min baby er vokset hurtigt på det sidste, så jeg måtte med hatten i hånden bede VIGGA om at sende en større størrelse tøj afsted, hvorved jeg så sendte str. 68 tilbage. Det gik så fint så fint, og jeg har været så glad for str. 74 som bare sidder perfekt, og så er kvaliteten og farverne bare lige i øjet.

Pludselig idag, fik jeg en SMS om at min pakke fra VIGGA lå i pakkeshoppen. Og så blev jeg noget forvirret.. Jeg hentede den og kontaktede så VIGGA med det samme. Svaret kom prompte (på en LØRDAG!):

Kære Sine

Vi har simpelthen ikke fået noteret at der røg en str 74 taske afsted til jer lidt før tid for nogen uger siden. Derfor var jeres levering i vores system sat til denne uge, sådan som den oprindelige plan sagde. Under alle omstændigheder synes jeg du skal beholde begge pakker indtil I skifter til str 80:-) Så får I nemlig også glæde af vores nye uld allerede.

Jeg retter jeres tøjflow til så det fremover passer.

God aften!

Kh Vigga

– Halløjsa for en service, siger jeg bare!! 😃

5 stjerner herfra! Ps – uldet er SÅÅÅÅÅÅ lækkert at han blev proppet i det med det samme! (Tøjet er fuldstændig rent og nyvasket når det kommer så man behøver ikke sidde og vente på vaskemaskinen!)

Indrømmet – jeg synes farverne så noget fesne ud til en dreng, derfor valgte jeg den anden pakke i første omgang. Nu er jeg da SÅ glad for at jeg har begge, og det klæder ham helt fantastisk. Synes faktisk slet ikke farven er så tøset når man har dem foran sig. Siger det lige fordi jeg er sikker på der sidder andre der tænker som mig.

Det er denne blanding!

Du bestiller på VIGGAS hjemmeside HER!

image

Indlægget er IKKE sponsoreret – jeg har fået ekstra tøj ved en (yderst velkommen) fejl i systemet, og deres service i den forbindelse fortjener et indlæg, såvel som konceptet, kvaliteten og kundeservice generelt fortjener den største anbefaling. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brilleaben