Tirsdag med hende her!

Nadjas legestue 

Idag startede laaangsomt.. Efter børnene var sendt afsted smed jeg mit korpus på sofaen og sov til kl 11. Derefter måtte jeg lidt hurtigt i omdrejninger da jeg skulle i centeret et smut og bagefter til Nadja, som jeg havde lovet en omgang mcdonaldscatering til døren 😉 

Kom egentlig til Frederiksbergcenteret fordi jeg ville tjekke den nye etage samt “børnenes dag” i skoringen ud så ungerne måske kunne få sandaler til en god pris – jeg burde selvfølgelig have regnet ud at det var de aller grimmeste og farvestrålende sko der var omfattet af tilbuddet “2 for 1’s pris” så det blev ikke idag. Pga min ammehjerne (eller noget i den stil) glemte jeg fuldstændig at handle ind, så at jeg havde to opgaver i centret var åbenbart for meget. Ungen har bare at være klog med alt den visdom han frarøver mig… TIL GENGÆLD fik jeg tjekket alt det nye ud og holy moly det er lækkert. Baby i maven samt ældre yngel ønsker sig hermed gavekort eller tøj fra Tinderbox til resten af deres børnefødselsdage og juleaftener! Toiletterne er også et græsk badestue værdig ! Jeg var dog sent på den så jeg er slet ikke færdig med at kigge og jeg vender stærkt tilbage på mandag hvor jeg skal hente min nye IPhone. Valgte den økonomiske løsning med en iPhone 5 da jeg egentlig bare rigtig gerne vil have mere plads samt et bedre kamera til at få ham der fisen foreviget når han kommer til verden. 

Hos Nadja er det totalt legestue og jeg bliver kastet lige tilbage til børnehavens kreative tiltag med modellervoks og smykker til julegaver osv. Jeg er vild med det. Idag legede jeg lidt med knuder og flet. De tre knuder er en for hvert af mine børn. 

   

Atter hjemvendt begyndte fredagsstemningen at tage fat i os .. <3

   

Og IDAG går baby og jeg ind ind i 32. uge! Drengen kan som det ses slet ikke styre deres begejstring.. Eller noget 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag med hende her!